Tuesday, May 24, 2011

Twitter - notification notice!

Bendalah nih dah lama ker aku yg baru sedar??
Rasanya macam baru jer kot....

Sekarang, sapa2 yg reply tweet kat kita yg gegatal mentweet kan kat member tuh, setiap apa yg di reply...notification akan di hantar ke email korg... ehhhh, bahasa apakah yg aku pakai nih?? aku sendiri xpaham...hehe

Menarik kan..

Kalau dulu2, sebok duk tweet2 kat member....pastuh kena check kat mention...baru la buleh tau sapa yg reply tweet kat kita....Laaaa nih, dh x susah dah...

Bak kato orang negori, sonang beb!!
Hehe...

Contoh:



Budak tuh kalau part makan sizzling jer terus ngidam...haha




Budak nih pulak, kalau melayan dia...aku balik jadi poning! Hadoii... aku yg salah taip ker dia tuh yg xpaham bahasa...hehe



Okeh, nak folo member aku yg nih pun xpa...tapi, dia baru jer kawen..:)




Ehh...korg dh folo tweet aku ke belum?? Dengan penuh paksa rela, aku mintak korg FOLO aku..hehe, jaminan aku?? Aku PASTI akan folo korg balik...promise! hehe..

Mari folo aku secara behemah kat sini : twitter.com/misz_ayung





5 orang yang nak merapu jugak!:

b a m b a m ' s said... [Jawab balik]

dah follow jugak!! :P

http://twitter.com/#!/cikbambam

puanbee said... [Jawab balik]

ada masuk email ? tk perasan pulak hehe

makdara TERdiva said... [Jawab balik]

alamak!

x dapek ler nak folo Ayung sbb MDT takdek tweeter..lgpun tak reti nak guna..haha!

ayung said... [Jawab balik]

@khairul
okeh...xpa2...:)

@bambam
okeh, ayung folo jugak..:)

@puanbee
yup..hehe, br kot..

@makdara TERdiva
okeh2, xpa kak...:)