Tuesday, June 14, 2011

Gegaran : Seremban pun turut merasainya

Nengok berita online nih, suma duk cakap bahagian KL & Putrajaya duk rasa gegaran..ehhh, Semban pun rasa jugak maaaa.....

Pagi tadi, seawal jam 8pagi tetiba dah rasa gegar...time tuh aku 2 org jer kat opis....memula aku ingat kan ada org kat luar duk ketok2 dinding ker...sekali nengok ada kerusi kosong kat opis nih pun sama gegar...sahhh, nih mesti ada gegaran nih...

Belek paper online time tuh 1 paper pun xupdate lagi pasal gegaran kat memana....puas duk refresh, akhirnya Mstar Online update pasal terdapatnya gegaran kat Sumatera sana..

Ari nih 2x aku jawab tepon..memasing tanya pasal rasa x gegaran pagi tadi?? ishhh, pastuh, aku pulak yang kasi tau dorg gegaran tuh sebab ada gegaran berlaku kat Sumatera nuuu....pasnih, buleh duk kat kaunter petanyaan kan..hehe

Sekian, ayung melaporkan dari Semban.



6 orang yang nak merapu jugak!:

wawa_addien said... [Jawab balik]

akak kt Putrajaya.
da 2x gegar..2x gak laa kena turun kt bwh

wanbu said... [Jawab balik]

nasib baik ai duduk tgkt 7 dapat rasa gak la poning2 pale huhu...

syafiqakarim said... [Jawab balik]

haha apasal cek yg dok putrajaya
xtau apa nih..aih...haha

Cik Azizah said... [Jawab balik]

semalam sibuk berdating kat somban..tak rasa pon gegaran tu..kahkahkah..angau la katakan...lalala