Tuesday, June 7, 2011

Lelaki dan pisau cukur mereka


Nih kalau silap cukur, boleh berdarah beb..






Situasi 1

Lelaki dan pisau cukur nya xdapat di pisahkan...

[Ohhhhh...sungguh kacak lelaki itu setelah mencukur kumis mereka...]

Lelaki jenis macam nih, xda hal la...amat boleh di dekati...lebih2 lagi yg pandai menjaga ketrampilan diri...

Tapi...kalau lelaki yg xreti menjaga kumis meraka, dan jugak tidak mempunya pisau cukur...ada something wrong di situ..haha, cuba cek it out kat mana tempat tinggal laki tesebut..


Situasi 2

Lelaki pisau cukur

Apa??? Ingat pompuan jer ke yg ada pompuan pisau cukur laaaa nih...laki pun ada tau...okeh, xla semua...dan jugak bukan la majoriti laki pisau cukur...ada la sesikit2 laki jer..

Laki pisau cukur nih sama jugak maksud nya macam pompuan pisau cukur...Keja nya mengikis duit pompuan..mungkin dulu2 laki tuh pena kena kikis kot...sebab tuh balas balik kat pompuan..Xbaik gitu...(bis, kalau yg pompuan tuh baik ker ayung oiii...)

Laki yg bermata pisau cukur nih..kebiasaannya, akan mintak duit daripada awek dorg..nih biasa terjadi..yg pompuan pulak, sayang punya pasal..bagi jer la...mintak RM300 konon pinjam..nanti bayar balik..jangan kau berharaaaapppp la...

Wahai ladies...sayang macam mana sekali pun korg dengan si lelaki...berpada2 la...ingat..korg nak kawen dengan org yg boleh menjaga korg...dari segi zahir dan batin..bukan korg yang menjaga dorg dari segi zahir...tapi tang batin dorg jaga...xboleh gitu tau....haha

Seafdalnya...kalau nak bagi pinjam tuh boleh...memang xda salahnya..tapi, tengok jugak...si lelaki tuh jenis camna...ada keja ker x? tetap ker keja dorg tuh?? jangan kang minggu nih mintak duit kat korg, selang 2 minggu kang mintak lagi...ehhhh, korg keja dengan company cop duit kah??


[Cerita ini telah diadaptasi dari kisah benar]


Okeh...aku tau...bukan suma laki macam dalam situasi2 nih kan...dalam situasi 1, kompom ramai...caya la korg....


p/s: Hati2..pandai jaga diri..muhasabah diri...insyaAllah...Allah akan permudahkan jalan korg..walau sempit mana pun korg time tuh..




7 orang yang nak merapu jugak!:

bujal X said... [Jawab balik]

pisau cukur saya mahal tahu! sebatang rm45~

*saja nak bagitau~haha~~

ayuhidayu said... [Jawab balik]

benci laki pisau cukur......kalo aku xpe..muahahaahaha

James Alexander said... [Jawab balik]

fact !!!

perempuan lebih menyukai lelaki berkumis yg x di touch up...



ps: pisau cukur yg elok skang mahal sgt. kalo pkai yg cikai, abis calar balar muke... hehehe...

puanbee said... [Jawab balik]

naya anak isteri kalau kawin dgn lelaki pisau cukur ni

Puan Kutu said... [Jawab balik]

semoga dipermudahkan jalan ayung jugak..nk makan nasik minyak!hoho

AYuNG said... [Jawab balik]

@bujal X
sangat mahal pisau cukur kamu..patutla licin habis kamu cukur..hahaha...

@ayuhidayu
muahaha...kejam betul bunyi ayat tuh..:)

@James Alexander
agreed! hahaha....i like...

@puanbee
tahu xpa..kan, kan, kan..

@Puan Kutu
hohoho...nanti klu ada nasi minyak ayung, ayung jemput naaa..hehe, amin

pape tah merepek jekk!! said... [Jawab balik]

lorhh..mcm penah dgr jerk cite situasi 2...hahaha...lelaki yg pisau cukur 2,mauk kasi tmbak jek..haha..chayoookkk!!!


p/s : pompuan nye pisau cukur,lgi tajam dri pisau ptg dging..haha..