Friday, July 15, 2011

Ladies only - sample kotex liners FREE

Hey ladies.....mari dekat mari rapat...sapa nak sample kotex FREE?? PERCUMA nih tau...[click]

Caranya mudah ajer....meh ikut step by step...

1. Klik sini untuk ke website kotex



2. Sebelum nak mintak sampel...kena la mendaftar dulu..



3. Bila dah daftar, klik produk -> mintak sample



4. Buat masa skarang nih, kotex tengah buat promotion untuk Kotex Fresh Liners, so sample yang boleh di mintak pun hanya la sample liners sahaja.



4. Pastuh, tekan seterusnya dan isikan details korg.. Dalam masa 2 minggu, akan sampai sample yang korg mintak tuh..



Aku dah mintak sampel yang nih, jadi nya aku xdapat nak printscreen smpai abis...bila dah klik sampai yang aku nak jer, kuar pulak yang cam kat bawah nih...

Yerla...yerla....aku tau aku dah mintak sample nih....hehe


Guys, korg pun nak mintak ke sample nih?? ehehe...bis yg korg beriya baca smpai abis nih buat apa?? P suh awek, isteri, mak mintak sample nih ehhh...

Ladies, sila la cuba...mana tau serasi..ehhe


Chow
[click]


11 orang yang nak merapu jugak!:

wan_cikgumuzik said... [Jawab balik]

org laki taleh join eek?? hihihihihi

iniialahaku said... [Jawab balik]

dah cukup bca tjuk pon dah ok...hehehe..ladies only...

Pape tah..!! said... [Jawab balik]

haha...nak mntak gak laa sample laa..baguihh ka??

cplud miera said... [Jawab balik]

hurrm..sayangnya cplud xpakai kotex. mse zaman remaja dulu jer pkai. sekarang move to avail pad herba ;)

Yuyu said... [Jawab balik]

hari tu aku beli majalah EH dah dapat sampel free. tapi syg nak guna. hik hik hik...

AYuNG said... [Jawab balik]

@cplud miera

pad herbal lg ok kan...tp ayung xtau mana nak dapat..hehe

AYuNG said... [Jawab balik]

@Yuyu

ehhhh, boleh pulak cm tuh..kah2

AYuNG said... [Jawab balik]

4 yg terawal komen tuh..bukan main lagi ehhh..haha

cplud miera said... [Jawab balik]

@ayung: sila contact sy tuk dapatkan pad herba tuh. huhu~ pm me @ gmail pon boleh, miera486@gmail.com

A y e s h a Ramlee said... [Jawab balik]

taknak kritik tau.. :) nak ckp thankz je.. info sangat menarik... hehe..