Saturday, July 16, 2011

Maximum number of blogs

Klik utk lebih tumbesaran


Korg tau x, blogs yg boleh kita follow cuma 300 sahaja? Limit kan....aku ingatkan boleh follow bebanyak...

Akibat terlampau rajin menjoin mana2 kontes...belog yang aku follow dah pun mencecah 300..

Ehhh...300 jer ke?? Apa sikit benooo....xcukup aku nak tambah koleksi yg aku dh follow...bila nak follow jugak, tepaksa meng unfollow kan belog2 yg aku dh follow....

Jadi nya...aku terpaksa tidak follow sesetengah belog...hehe, ini bukan kejam tahu...sebab blogger pun bagi aku follow 300 jer belog..kalau dibagi nya aku 30000 belog untuk di follow, kompom aku buat koleksi suma belog2 nih..hehe

Btw, belog yang aku setia menunggu update2 dari dorg, aku xkan unfollow punya...sebab cerita2 yg dorg bagi, memang best walaupun apa yg dorg cita tuh personal....aku suka! boleh buat tauladan dan jugak sempadan...hehe


[Petang nih sapa p bukit jalil? ]





14 orang yang nak merapu jugak!:

Pape tah..!! said... [Jawab balik]

lorhh..mmg laa limit..xley lbih 300 laa..hahaha..

p/s : hidden kan skit jalil 2..nama ayah aku 2...hihihi..selamat dtg ke stadium bukit ayah aku...kui3...

syrupmasin said... [Jawab balik]

sempadan?? sempadan malaysia dgn thailand??

nuriz said... [Jawab balik]

hi ayung,
psl follow yg limit ni, sis penah baca kat mana tah, kita boleh tukar profile sama ada guna emel lain cam yahoo atau twitter, nak elak masalah tu.

Puan Kutu said... [Jawab balik]

ye ker setakat 300 jer?sikitnya...br tau nie..

wanbu said... [Jawab balik]

la ai pun baru tau.... 300 jerk gupernya hehe




jom SBJ petang nie lalu gate merah...

iejjah said... [Jawab balik]

la limit folo blog 300 jek?? apehal sikit sgt..muahaha...t ble da capai limit nak kena unfolo blik la nie...haha...

iniialahaku said... [Jawab balik]

eh, baru tau jugakla...300 je ek???sikitnya

AYuNG said... [Jawab balik]

@nuriz

ohhh camna tuh sis, puas dh godek2...dia bg 300 jugak, adehhh

AYuNG said... [Jawab balik]

@Puan Kutu

kan..kan..kan...mmg ckit kan...

AYuNG said... [Jawab balik]

@wanbu

uishhh, lalu gate umah jer...hehe, x p pun bukit jalil ari tuh...stadium astrok kan ada...

AYuNG said... [Jawab balik]

@iejjah

iyer..begitu la gamaknya..:)

AYuNG said... [Jawab balik]

@iniialahaku

haha....yup, cer try folo smpai 300 dulu