Saturday, July 23, 2011

Ladies Only - WOW Free Sample lagi!

Ladies, korg tau x apa yang WOW ?? Okeh, skang nih kotex dah pun memperkenalkan produk baru...erk, sebenarnya bukan la produk baru pun...cuma pek baru untuk kotex tuh...yang jenis bunga2 tuh....dalam eklan kat tb yang si diana daniele, mila af ngan sapa ntah lagi sorg duk cakap, "putih lagi??"

Korg dah try ker yg terbaru tuh? hehe...kalau belom try dan teringin nak cuba, mari2...boleh klik sini untuk dapatkan sample jugak maaa...hehe (aku nih part2 sample ker benda2 pree ker laju ajer kan..)

1. Mula2 pegi ke website Kotex Malaysia


2. Klik kat WOW yang sebelah kanan tuh..

3. Pastuh, korg akan terus di hadapkan ke muka depan WOW macam kat bawah nih..bunga2 gitu..hehe



4. Klik sample kat bahagian atas tuh..Pastuh isi la segala details korg untuk penghantaran.

5. Siap!




Sapa2 nak sample kotex freshliners: klik sini


Chow!


6 orang yang nak merapu jugak!:

khairul said... [Jawab balik]

abg leh klik tak WOW tu hehe?

Puan Kutu said... [Jawab balik]

hari tu buat yg sample lipice,smp tak pkai pun.huhu..bley gak klu benda free..:)

AYuNG said... [Jawab balik]

@khairul

hehe..klik boleh, tp pastikan bukan abg yg pakai..hehe:)

AYuNG said... [Jawab balik]

@Puan Kutu

hehe..benda free....buat ajer..:)