Friday, August 26, 2011

Misi : Duit Raya


Duit raya dah pun ditukar semalam....tp, bukan suma duit dapat yang baru...

Ari nih misi utk memasukkan duit raya dalam sampul2 yang berkenaan...Macam tahun2 lepas jugak, aku cuma bagi kat mummy, daddy, adik badik dan jugak anak buah...Ohh, lupa jugak, termasuk jugak mokcik yang kurang upaya dari segi zahir dan batin..hehe

Tapi, duit2 yg kat atas tuh...bukan dari aku jer...ada jugak dari adik aku yg duk kat Labuan sana...dia dah kirimkan duit raya...dia xdapat balik sebab org umah dia pregnant lagi..hehe, mungkin tahun depan bertambah lg bilangan anak buah aku...

Walaupun kazen2 aku majoriti nya suma kecik2 lagi, HARAP MAAF...memang xda peruntukan untuk korg...hehe, tunggu aku jadi datin dulu baru aku dapat bagi kot...tuh pun kalau korg masih lagi kecik...

Korg?? Jenis yg macam mana?
Yg bagi duit raya ker atau pun yg masih dapat duit raya?

Cer cita..cer cita...


[ari nih target nak cabut awal.......cabuuuuuttttttt]



Chow!



11 orang yang nak merapu jugak!:

♥cikmOt♥ said... [Jawab balik]

si baik akak dah ada dua2 jenis smpul wit raya kat atas tu...kalu idak, nak pau dari ayung sekeping...hahaha... :p

selamat hari raya yung...baik2 cabut awal tu...hehehe...

Mohd Zakwan said... [Jawab balik]

zakwan masih lagi budak sekolah ,jadi , masih menerima duit raya :D
btw, selamat Hari Raya, maaf zahir dan batin :D
Jom Singgah Blog Zakwan :D

bujal X said... [Jawab balik]

tahun ni takde bagi duit raya.aku buat style kenduri kawin.bagi baulu 3 ketul sudah.keh keh~~

Wanzi said... [Jawab balik]

nak jugak duit raya.. boleh ke?

....................

Sungguh cantik kain pelekat,
dipakai orang pergi ke pekan.
hari raya semakin dekat,
silap dan salah mohon dimaafkan.

Selamat Hari Raya aidilfitri
maaf zahir batin wanzi seisi keluarga.. Jika ada terkasar bahasa..

Wanzi said... [Jawab balik]

nak jugak duit raya.. boleh ke?

....................

Sungguh cantik kain pelekat,
dipakai orang pergi ke pekan.
hari raya semakin dekat,
silap dan salah mohon dimaafkan.

Selamat Hari Raya aidilfitri
maaf zahir batin wanzi seisi keluarga.. Jika ada terkasar bahasa..

Cik Bambam said... [Jawab balik]

baru nak minta duit rayaaa!! huhu!

NM02 said... [Jawab balik]

nak cabut awal???

sentap!

eB ezrin said... [Jawab balik]

xkira nk jgk ;p
salam aidilfitri juga..:)

HEROICzero said... [Jawab balik]

beri duit raya pun tidak , nak dapat duit raya pun tak pasti lagi masih layak atau tidak .

ha ha .


Selamat hari raya .

Cik Azizah said... [Jawab balik]

kakak!! nak duit raya..tu nmpk rm100 tu. muahaha

proffads said... [Jawab balik]

alang2 nak merapu jom merapu wat misi duit raya kat http://ringgitblaster.com