Thursday, August 4, 2011

Terlajak perahu boleh di undur, terlajak sahur?

Padah akibatnya..hehe

Penah x korg terlajak sahur atau udengan sengaja melajakkan waktu sahur korg ke time tengah ari??

Ataupun penah x korg bangun sahur...dalam pada korg bangun tuh tengok jam sempat lagi sahur padahal waktu sahur dah abih pun..

Penah x??

Aku?? Dulu2 penah la..alamek, kantoiii....but now dah xpenah pun....hehe, kecuali la time2 ladies...haha....

Apa makanan sahur yang menjadi favorite korg???

Kau umah aku, kalau adik aku yang c debab tuh ada..kompom dia order nasi goreng pagi buta kat mummy aku untuk bersahur...kenapa aku panggil nasi goreng pagi buta? Sebab kan dah makan time pagi2 buta camtuh kan..

Aku pulak, menu bersahur aku..menu yang paling besttt..

Hanya la secawan air milo...dah cukup untuk perut..hehe, bukan apa, aku nih jarang sangat makan pagi2...kecuali la, kalau aku nampak makanan tuh macam menyelerakan jer..baru aku akan makan...tuh pun dalam kuantiti yang sedikit...sebab aku rasa, bila aku makan banyak, aku akan cepat lapar..haha

Dah pun ramadhan ke 4 kan..


[felda dah dapat duit raya, kerajaan n.selangor pun dh bagi..yang lain bila lagi...hehe]


Chow!


10 orang yang nak merapu jugak!:

syawalsimpsons said... [Jawab balik]

alamak..terlajak sahur..mmmm...seb baik selama 4 hari pose belom penah lajak sahur lagi...tp cam x da semangat je nak makan banyak time sahur...mmmm..amik sikit pon tak abis...

khairul said... [Jawab balik]

hmmm...abg pon mcm ada pengalaman dlm kes perahu terlajak nie..bkn takat perahu...dh kira bot laju dh nie hahaha

ayuhidayu said... [Jawab balik]

akak ayung..ayu pon suke minum milo...cicah dgn biskut kering..sedappp =)

bujal X said... [Jawab balik]

asal jangan lupa niat sudah~keh keh~~

Fee Hafeezah ketuk keyboard said... [Jawab balik]

hambuih, makan byk makin lapar..ade cacing eyh dlm perut..hehe..

aah la kejap je kan dh ramadhan ke 4..selamat berpuasa .. puasa ke tak nih..kehkehkeh :D

cplud miera said... [Jawab balik]

ayuuuuuuuung.. salam ramadhan ke4. huhu~ pttla slim, minum milo je sahur. huhu~ last yr penah lupe sahur. weekend lak tuh, mmg lemau la jer aritu.heheheh

wanbu said... [Jawab balik]

sahur pegi makan kat kedai belakang umah jek...

sian makcik tue bukak kedai pepagi kalau kitaorg yg bujang2 nie tak pegi :P


p/s: org gomen tak dpt duit raya agi huhu...

yatie Awang said... [Jawab balik]

ada ju kut masa dulu2, dah lupa dah...tapi kebanyakkan tak bangun sbb tak terbangun hahaha

Puan Kutu said... [Jawab balik]

tak kisah tak bgun sahur pun.macam ayung,tak selera mkn..tp en suami tak boleh..kena mkn.klu mlmnya dh mkn buat air jer utk beliau..:)

iniialahaku said... [Jawab balik]

terlajak ke hape ke...xpnting..skang tgk ada ckit plik..apa yg plik eh??hahaha...header,malu2 g2..hahaha