Wednesday, September 21, 2011

Waiting Room!



Dari pagi tadi duk nunggu kat waiting room nih...pas abis 15saat, sambung lagi 15saat...dan 15saat lagi, dan lagi....dan lagi...

Sampai skang nih ha..masih lagi menunggu...ada lagi ker yg murah2 utk aku?? Yg murah2 jer aku nak, yg mahal aku tak mahu..hehe

Ada sesapa dah dapat beli tiket ari nih??? Ke mana korg?


Chow!




12 orang yang nak merapu jugak!:

Kathy Tuah said... [Jawab balik]

mengalami situasi yg sama..jenuh tunggu dah ni tapi nak tiket murah punya pasal, sabar jela..adoi!!

syawalsimpsons said... [Jawab balik]

SUE TAK KEMANA PON...AYUNG MAU KEMANA...NK IKOT...DDK DLM BAG...KIKIKKIK

♥cikmOt♥ said... [Jawab balik]

ayung, baper putung rokok dah abis dok lam waiting room tu...hehehe....

sib baik lah keadaan akak tak mengizinkan nak kemana...kalu idak gatal tangan gak dok nak booking...huhuhu...

semoga berjaya ye dik,..]=

Qhaifa Nur said... [Jawab balik]

salam singgah

cepat jangan ketinggalan..murah tu

dah follow jom follow back
qhaifanurin.blogspot.com

hakamah hamyadi said... [Jawab balik]

ramai rebut nak tiket murah...wuuu...cam xde peluang nk g oliday je

Cik Bambam said... [Jawab balik]

x beli ponnnn.. :P bawa lar popcorn skali msk waiting room tuh ayung oi..heheheh

ayaa alyy said... [Jawab balik]

same lah kitaa. asyik sangkut dkt waiting room jak. haha last last cek tiket smua mahal dah :P

Yuyu said... [Jawab balik]

saborrr....menunggu memang seksa..saborrr

ieda said... [Jawab balik]

hermmm semalam akak book mcm nie jugak .. tapi berkat sabar dlm kul 12.45 tgh ari tuu akak dpt ..

settle percutian tahun depan !!

kena lebih sabar dikk .. yg waiting room tuu akak refresh dan key in banyak kali .. last2 dpt .. ekekke hermm tu lum masuk kuar side error .. huhu memang kena banyak sabar :)