Monday, October 3, 2011

Cokelat Gift









Time penghujung open house ari tuh, dapat la jugak cokelat gift macam kat atas nih ha...rasa? Memang sedap...macam mana korg makan cokelat kat kedai tuh, cam tuh la rasa cokelat nih..Ada sesetengah cokelat kalau kita makan akan rasa lemak yang berlebihan kan...tapi, yang nih berbeza...korg sendiri boleh try order kalau x caya..

Skang nih trend kan..kalau buat open house pun ada gift, buat kenduri cukur jambul anak pun ada gift...buat kenduri kahwen lagi la ada gift..tapi, buat kenduri doa selamat ker tahlil ker, ada yg bagi gift x?

Cokelat nih di buat oleh mokcu aku yang duk kat saujana impian, kajang sana...Kalau korg teringin nak order untuk di jadikan gift untuk sebarang majlis korg nanti ker, boleh ler berhubung terus ngan beliau...aku xda niat pun nak promosi lebih2..tapi, bila dah sedap..aku memang akan kata sedap..

Cokelat kat atas nu, bukan la korg kena pakai gmba dorg 1family tuh...korg boleh jugak kalau nak letak gmba korg atas cokelat tuh...nanti bila org makan, org akan makan gmba korg sekali..haha~~kejam bunyik nya kan..


Untuk tempahan @ pertanyaan:

Facebook : FAZ Sweet Chocolate
Ataupun boleh hubungi no yang tertera kat gamba atas tuh..




Chow!


[nak main game milo? Klik sini]



14 orang yang nak merapu jugak!:

bujal X said... [Jawab balik]

lama2 time ada orang mati pun ada door gift.

Zefa NorAsmara said... [Jawab balik]

Cantik coklat tu.. tp jd tak sampai hati nak makan nanti.. hehe..

NM02 said... [Jawab balik]

ai suker coklat melampau

chii said... [Jawab balik]

hurm..nnt kalo majlis ayung..chii da bleh agak ayung nak kasi sourvenir apa da :p

AYuNG said... [Jawab balik]

@chii

hehe~~x semestinya kot...:) tp klu di sponsor, alhamdulillah..

AYuNG said... [Jawab balik]

@bujal X

kan..kan...kan....org memberi, kita merasa!

AYuNG said... [Jawab balik]

@Zefa NorAsmara

sbb ada gmba kan..nak2 klu letak gmba kita kat situ..hehe~~

AYuNG said... [Jawab balik]

@khairul

nak ker? hehe~~nti p penang xtau jadi apa dah..:)