Monday, October 3, 2011

Nak Perodua Myvi Ekstreme? Jom Support sini!

Denai Hati sedang merancang contest terbesar dan sedang mencari sponsor untuk menjayakan contest tersebut. Dan salah 1 daripada hadiah yang bakal di tawarkan dalam contest terbesar di blog Denai Hati adalah merupakan sebuah Perodua Myvi Ekstreme yang baru! Wow....sapa xnak kan..

Tapi...

Dengan syarat, beliau yang nak menawarkan hadiah tersebut menang hadiah RM100ribu yang dianjurkan oleh DEALMATES. Jom kita support beliau biar dia menang dalam contest DEALMATES, mudah-mudahan beliau dapat sponsor Myvi Ekstreme baru dan siapa tahu yang bertuah memilikinya adalah anda?


Caranya mudah ajer:

  • Mesti warga Malaysia yang ada MYKAD
  • Mesti ada akaun FACEBOOK
  • Daftar akaun DEALMATES atau connect menggunakan Facebook
  • Kongsikan entri “Win RM100,000 Cash from DealMates.com” di Facebook anda.
  • Isikan data beribadi nama dan no hp untuk pengesahan pemenang
  • Paling best anda juga layak untuk menang RM100ribu setelah melakukan semua di atas.


Mudah kan?


Jadi jangan tangguh lagi jom klik link ini DEALMATES untuk support kawan kita menang RM100k yang dah janji nak sponsor Myvi 1.5 Extreme. Bayangkan drive PERODUA Myvi Extreme di lebuhraya Utara Selatan mesti boleh pulun cecah 180km/jam. Blogger Ariffshah pun join contest ini jadi kenapa tidak kita.


Chow!


4 orang yang nak merapu jugak!:

khairul said... [Jawab balik]

klu mennag leh kawen sorang lagi ni kih3

AYuNG said... [Jawab balik]

@HEROICzero

yup...sila la spoort jugak yer...:)