Friday, October 28, 2011

Dah dapat!


Edisi nak menunjuk-nunjuk, mcm ada yg heran..hehe~~


Okeh, semalam aku kecoh2 kan cakap PBNS jual tiket RM30 jer.. Setelah di risik2 kat paper kosmo online pagi semalam jugak, memang sah la tiket tuh di jual dengan harga RM30..dapat ler diskaun RM20...sekurang2 nya xlah terasa terbeban sgt kan...

Kul 10 pagi tuh jugak, aku dh jengok ke stadium paroi..nak beli tiket punya pasal....dan paling xsangka, punya la ramai org kat sana...dah siap beratur padahal kaunter tiket pun lom bukak lagi...

Daddy yg Q nak beli tiket.....lepas sejam baru dapat beli....memang ramai yg teramat sgt! Sebelum2 nih punya final pun x ramai cmnih...Harapan org ramai biar pihak PBNS bagi sedikit subsidi, tercapai jugak.....

So....rasanya, bila harga tiket dah di bagi diskaun nih....makin ramai la waghih2 negeri yg akan turun ke shah alam!



Gamba di ambek dr entry nih

Hobin Jang Hobin!!


Chow!!


[now....masanya nak mentelek map ke stadium shah alam pulak....gunakan khidmat gugel map..]



9 orang yang nak merapu jugak!:

khairul said... [Jawab balik]

PASAI AYUNG ORG NOGORI ..ABG SOKONG n9 !

apa maksud Hobin Jnag Hobin tu Ayung

abah khalisha said... [Jawab balik]

Peteh ganu peteh..hehehhe..eh salah negeri plak..hehee

NM02 said... [Jawab balik]

semangat sungguh nih! caiyok...

Wan85 said... [Jawab balik]

http://wanwidget.com/
wah best nyer dapat pi stadium

Cik Azizah said... [Jawab balik]

nak ikutttttttttt!! bestnya ayah dan family sporting tengok bola!

Cik Azizah said... [Jawab balik]

hoben jang hoben! musuhnya habis binasa!

Cik Bambam said... [Jawab balik]

hobin jang hobinnn~!!! ehhehe syoknya tgk bola.. nk tgk bola jugak.. =.='

eh ayung.. nak beli brooch.. email CB ek.. :P

Afzainizam said... [Jawab balik]

Ramai yang protes tiket mahal.... kesian yang nak sokong bawak family

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
diy polishing crome sportrim