Tuesday, October 4, 2011

#Keyword xleh blah!



Aku nak jawab 2soklan yg kat atas tuh jer...yg lelain tuh lain kali jer la jawab....

1. Kat mana korg donlod porn?

Jap..jap...kasi aku pikir dulu mana nak donlod porn ehh...setau aku la kan, xpenah kot aku cita pasal porn kat dalam nih...ker ada yg baca pasal aku donlod porn...hehe~~ kot yer pun nak carik keyword tuh, aku rasa sapa yg mencarik keyword tuh memang silap besarrrr la....kan dah termasuk dalam belog ntah pap0 ntah nih (n_n)v

2. Bila nak kawen?

Ehhh...pasal nak kawen pun ada yg carik ker? Kesaaahhhh betul ker korg kalau aku nak kawen ker x kawen?? Pasnih carik la pulak keyword cmna nak carik jodoh...kompom kuar lagu wali band carik jodoh punya...ngerti? hehe~~ Yg korg bila pulak nak kawen?


Chow!


[nak main game milo, klik sini]


24 orang yang nak merapu jugak!:

♥cikmOt♥ said... [Jawab balik]

erkk...malu nak ngaku...akak la yang search keyword tu...hahaha... :p

larikkkkkkkkkkkkkkk

khairul said... [Jawab balik]

abg x penag dload porn..peterporn ade ler hehe

Zefa NorAsmara said... [Jawab balik]

Singgah baca n3 Ayung jap.. :D

Ps: mmg keywords tak boelh blah tul.. :-(

bujal X said... [Jawab balik]

so kat mana nak donlod? keh keh~~~

NM02 said... [Jawab balik]

kite pun selalu dapat keyword merepek, buleh senyum sorang2 mcm kerang busuk.. lawak!

HEROICzero said... [Jawab balik]

aduh salah soalan . ha ha ha !

Cik Bambam said... [Jawab balik]

kelas kau mariaaa! bila nak kahwin? hahahahha..agaknya dia nak kawin..tuh cari video porn..ehhh ada related ker? kah kah kah

eB ezrin said... [Jawab balik]

aper kes? ha ha ha... mengong aper org yg carik tuh?

Amy Syaquena said... [Jawab balik]

keywords kedua tue mesti mereka dah x sabar nak akwen hahahahaha...


p/s : salam kenal singgah dan follow sini.. happy blogging.

nuriz said... [Jawab balik]

silap masuk ni haha..patut dia pi tanya kat forum

chii said... [Jawab balik]

soklan yg ke-dua tu best lak kan..so bila nak kawen :p

Anamarza said... [Jawab balik]

hahaha camna la boleh tersesat ke sini..keyword tak bleh blah sungguh !

AYuNG said... [Jawab balik]

@NM02

tuh la, mcm2 sorg nih carik kan..:)

AYuNG said... [Jawab balik]

@chii

ayung tnya chii pulak, bila nak kawen? ..hehe