Thursday, November 3, 2011

I'm leaving!

Hahaha...tajuk macam nak leaving selama-lamanya jer kan..padahal, 3 ari jer pun...

Petang nih kitorg 1 family nak fly ke 1 tempat...luar dr Malaysia....haha, org lain sibuk nak sambut raya aji, yg kitorg buleh pulak pergi membawak diri...

Time kitorg beli tiket nih bulan 2 tahun nih, xtahu pun tarikh yg kitorg nak pegi nih dedekat ngan raya aji...ikut sedap jer beli tiket..

Kitorg akan balik semula ke tanah air (chewaahhh..) malam raya aji..smpai dalam kul 8lebih waktu tempatan...makna nya, pagi raya tahun nih memang xdak sebarang persiapan....hehe~~


Kemana pulak hala tujuan kitorg kali nih?

Yang tuh kena tunggu after aku dah balik nanti baru akan ku luahkan segalanya...haha, yg pastinya pegi xjauh pun....dlm sejam lebih jer kot atas udara..

Doakan kitorg 1 family selamat pegi dan selamat kembali yer...skang nih musim ujan, mintak2 xda apa...


Chow!!



12 orang yang nak merapu jugak!:

eB ezrin said... [Jawab balik]

kami doakan... aminnn...
jgn luoper blikan i fm yer... hik3... (aci muker x malu )

Pape tah..!! said... [Jawab balik]

wahh..jejalan ke seberang ya cik ayung..jgn lupa ole2..hihihi..dpt bawak awek seberang,ok gak...haha..
selamat sampai n selamat kembali..

bujal X said... [Jawab balik]

kirim belikan fridge magnet.tq ayung~weee~~

*njoy ur holiday~

syaza nazura. said... [Jawab balik]

HAVE FUN :DD Jangan lupa belikan ole-ole untuk nazu tauuuuu. (: Nanti singgahlah KTJ bila-bila, heeee :D

♥cikmOt♥ said... [Jawab balik]

WAHHH....ayung p palembang ke...
jaga diri di tempat orang ye...
moga selamat pergi dan selamat pulang...jangan lupa ole2..nak fm nak fm...fridge magnet dari sana...hahaha

cplud miera said... [Jawab balik]

ayuuuuuuuuuung.. semoga selamat yer ;) best nye jenjalan. xsbr nk dgr story mory ayung nnt ;)

nescafeais.com said... [Jawab balik]

wah...best tu..selamat bercuti..