Friday, December 16, 2011

Change already

Orite, dalam entry semalam..shoutmix akan stat berbayar xtau bila....oleh sebab tuh, aku mengambil inisiatif lain...segera bertukar kepada cbox....janji masih dlm keadaan free..hehe


Kalerpul punya cbox


Masih suci lagi cbox nih...baru jer tukar pagi nih..

Cara2 nak betukar pada cbox? Ehh...senang sgt..hehe

1. Mula2 kena register kat http://www.cbox.ws/
2. Pastuh, kena aktif kan activation kod kat email tuh dulu...
3. Kemudian, log in then terus la buat cbox mengikut cara korg yg tersendiri...cbox aku kat atas tuh, puas aku nak buat kaler pepel...xjumpa pulak...last2 buat kalerpul jer...haha, lantak la...
4. Dah siap customize patern yg korg nak, copy code tuh ke edit html kat blog..
5. Then, preview..siap!

Chow!!


10 orang yang nak merapu jugak!:

♥cikmOt♥ said... [Jawab balik]

malasnya nak tukar...tolong tukarkan tuk akak...lalala

Rtp Farra Arisha said... [Jawab balik]

so, i've to do this too. thanks for sharing..:)

Afzainizam said... [Jawab balik]

kalau dah start kena bayoorrr aku cabot lari lah tak mau pakai lahhhh


but altenatif lain ni ok kan

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip pilih sport rim

Papa PUSS said... [Jawab balik]

Haha xtahu pulak kena camtu..
alamak kena tukar la ni erk..
kalau xtukar dia akan remove ke?


follow here..
hope hit me back..

Yatie Awang said... [Jawab balik]

akak pun nampaknya kena tukar jugak ni