Thursday, December 15, 2011

Important Notice

Pengguna shoutmix, mai baca sini meh..

Semalam..blogger nih tinggalkan komen kat kotak jerit aku tuh...aku baca komen dia tuh xrasa apa2 pun...aku igt kan nak promosi ker apa kan..


Klik untuk tumbesaran


Rupa-rupanya....bila aku dah teliti balik apa yg dia komen tuh...betul la pulak kan..Nak tau mana korg kena baca (bg pengguna shoutmix sahaja) ?



Klik kat important notice atas tuh, dan mulakan pembacaan korg!

Apa yg dapat aku simpulkan dr hasil pembacaan aku..

1. Shoutmix akan berbayar dengan kadar ntah ntah...x kuasa nak ambek tahu!
2. Bila dah berbayar, xkan nak teruskan dgn shoutmix jugak kan..
3. Pasnih akan berpindah ke cbox pulak..
4. Nak tau lebih details, pengguna shoutmix..sila tekan kat kotak atas box korg tuh eh.. baca sendiri!


Chow!!


[Nak tukar cbox serta merta, janji free..hehe]


15 orang yang nak merapu jugak!:

♥cikmOt♥ said... [Jawab balik]

ini memang tabiat kita...mau yang free jek...ayuh bertukar yung...hahaha

Shafiq Hashim said... [Jawab balik]

Lepas Nie Xboleh Blogwalking La..

bujal X said... [Jawab balik]

saya tak tau camna nak pasang~~

L@dyKichiMachiko said... [Jawab balik]

sama laa..dia pun bgtau camtu gak. betol la tu.erm...jom kita tukar!

ain said... [Jawab balik]

adeyh, mlas btul nk byar2 ni..

Alongxp said... [Jawab balik]

benda camtu pon nk dicas... apela shoutmix nih... nsb baik blog sy xde ape2 shoutbox...hehehe

eB ezrin said... [Jawab balik]

lama dh x pakai sejak kena hack. hu3

amiey lee said... [Jawab balik]

huhu itula samala kita pun dpt mesej gitu

apek poyo said... [Jawab balik]

wahhh..kacau nih..nak kono tukar nih..ajar den yo

Cik Bambam said... [Jawab balik]

CB lg lar.. langsung x pakai shoutmix/cbox sbb byk spam..hehehe..

MERAH said... [Jawab balik]

Salam :)
Alooo kena bayar plak daaa.sume xgne le nt shoutmix tuu :(

Afzainizam said... [Jawab balik]

kalau bab freee laju ajerrr tapi kalau kena bayar aku beransur blah ....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip pilih sport rim

Papa PUSS said... [Jawab balik]

owh man nak kena tukar juga la ni. adehs