Friday, December 9, 2011

Seposen





Kerana seposen?

  • Konon2 malam tadi dah set alarm nak bangun kul 12 tengahmalam, sebab nak kejar tiket seposen punya pasal....sekali bila alarm bunyi, aku tutup.....set balik kul 6, tido smpai pagi...


  • Bangun pagi2 kul 6, masak air....terus on pc...bukak website airasia, nak kejar tiket seposen punya hal...tengok2, banyak lagi tiket seposen...tapi, duit pulak xdak dalam bank..


  • Pegi keja pulak, bawak keta dgn hati yang senang..pagi2 tuh, korek duit kat bank sana...bank sini...nak masukkan dlm maybank...nak beli tiket airasia seposen punya hal..nasib baik cukup konon2 harga tambang untuk 6orang..


  • Sampai opis pulak, sampai2 jer terus get ready on pc nak beli tiket airasia seposen punya hal..tapi, bila2 tengok2 balik...cek2 tarikh kasi cun....manjang masuk waiting room jer...sakit ati..


  • Tengahari pun, masih lagi mencuba nasib....tapi,nasib masih x baik...duk waiting room jugak..seposen punya hal..


  • Bila dah dapat, dah xjumpa dah tiket seposen...yang lebih posen2 pulak yg ada....kecewa!


  • Malam nih pun masih lagi mencuba...dengan harapan masih wujud tiket seposen...tapi, benarla kata org...sapa cepat dia dapat...ku sangka kan panas sampai ke petang, rupanya ujan di tengah ari....chewaaah!


  • Nih suma seposen punya hal....


    Chow!!



    13 orang yang nak merapu jugak!:

    wanbu said... [Jawab balik]

    haha... aq bukak2 semalam lg hampeh terus x jumpa seposen pun huhu

    ker mmg aq x pandai bukak kat mane? hehe.. slalu srh org lain tempahkan jerk... ingat nak tempah sendrik rupernya msh x jumpa jln yg benar... SEDIH!!

    bujal X said... [Jawab balik]

    seposen punya hal~kemain gigih kamu !

    sue zainun said... [Jawab balik]

    sampai 11 hb kan promonya..tp mmg susah la nak cr Rm 0.10 nye..seploh kali klik baru nak jumpa

    khairul said... [Jawab balik]

    mmg beruntung la kan sapa yg dapat

    Eema Eshya said... [Jawab balik]

    hahahahah Emma pun tak penah dapat tiket seposen nie kak ayung..

    cik panadol said... [Jawab balik]

    memang gile murah...tp tak rase nk merembat tiket2 tu sebab sy takot naik flight hahahaha!

    afzalsukasuki said... [Jawab balik]

    ada bawak doposen ni.sposen bli tket..sposen lagi bli sugus :)

    Cho Zila said... [Jawab balik]

    dah cuba haritu tapi lembap giler.. dan betoiler tak jumpa pun 10sen lagi

    AYuNG said... [Jawab balik]

    @wanbu

    haha...mmg sedih & sama2 kesian la kita...

    AYuNG said... [Jawab balik]

    @afzalsukasuki

    sugus lebih seposen la....p topup balik duit tuh pastuh dtg balik yer..haha