Friday, February 17, 2012

Yg menarik kat Fiesta Dataran Nilai 2012

Holla suma....macam yg aku penah kecoh2 dulu pasal ~~fiesta dataran nilai~~ kan...Okeh, aku pegi time tuh menyibukkan diri kat sana dgn family aku suma...Aktiviti kat sana boleh la...nak kata menarik tuh pun yer jugak....yg lebih menarik utk kanak2....

Sampai2 jer aku kat sana...duk melepak kat tengah padang tuh...sekali dorg panggil utk join sukaneka...dah dorg panggil tuh kan...aku nih kekonon target buleh menang la konon sukaneka tuh suma...hehe, game aku aku kena main...masukkan air dalam botol guna span...xyah lari pun..janji dpt masukkan air tuh....







Buat gaya ala-ala macam perah santan....perah jer lebih....air nya x kuar2 pun..hehe...


Orite...mummy pun sama join...sporting la kata kan...pun sama jugak cam aku...gaya jer lebih....air nya kuar ciput jerk..hehe




Utk kanak2....5hingget sekali main, xtau la murah ke mahal...tp...bagi aku mahal jugak kot...


Boleh main bendalah nih....


Atau pun yang nih jerk...


Dengan harga 5hingget...kena la pilih salah 1 kan...xtau nak kata yang mana best...sbb dua2 nih sama jerk aku nengok...hehe



Time nih Ija main bendalah nih secara harem..hehe, kitorg xtau pun nak main kena bayar...bila dh nampak jerk benda nih....yang si Ija pun berlari2 anak la nak main punya pasal kan...


Time nih dah main secara halal..hehe, bayar kat budak yang jaga untuk game nih...then, dorg lekatkan sticker jer kat baju budak2 sbg tanda dah bayar la tuh..




Nih pulak harga utk naik motor kecik....mahal ker murah eh?




Sebelum naik...apa2 hal pakai safety dulu.....


Kan kecik betul motor nih kan...aku xtau cmna adik aku buleh berkeinginan nak naik motor nih..hehe, kalau aku naik motor besar kompom lagi syok...


Feeling ada valentino rossi kat sebelah..haha




Yang nih pulak beskal apa ntah nama dia...aku xingat...tapi stail naik macam yg korg nampak...kayuh still guna kaki brek pun still guna tangan..yang sikit pelik...kena kayuh mcm nak baring...naik bendalah nih 15menet utk 5hingget....


Kitorg lepak sana smpai malam...yang best nya kat situ ada free wifi....sambil2 lepak...boleh jugak nengok gelagat org lalu lalang...ada lagi 2 3 game kat sana yang aku xambek port sgt..

Tang harga makanan pulak time nih boleh di katakan mahal jugak kot.....air cup secawan 2hingget..biasa org jual singget jer kan...dah standart harga air jual kat stadium pulak dah..tuh pun cup yg dorg jual x sebesar cup yg biasa....

Ehhh...aku nih part komen2 pepandai jer kan..haha, kang x pepasal kena banned pulak....Udah2....nak tunjuk gamba last pulak nih....



Aku ada gmba ngan bear a&w...ko hado? hehe



Chow!!


[Hambekkk...panjang bejela kot entry nih..hehe, penuh ngan gmba jer....cer kira bapa gmba aku tampal kat sini]


7 orang yang nak merapu jugak!:

eT said... [Jawab balik]

balik umah pastu mau kelepet tuh...hehe

eB ezrin said... [Jawab balik]

x ado sbb ko x ajak.
larikkkkkkkkkkkkkkkkk
hik3 ;p

nadia arrumaisha said... [Jawab balik]

wahhhh sonoknyer ayung join jugak eh............

Cik Bambam said... [Jawab balik]

syg betol CB ari tuh x pi pon fiesta dataran nilai nie..huhuhu

cplud miera said... [Jawab balik]

ayung dtg cni ke? awat ckp? klu x, bole kite jumper. uhhuhu