Thursday, March 22, 2012

Karnival Proton - Power of 1


Ahad lepas punya cita pulak...hehe, ari sabtu aku p lepak kat putraya nengok ~~belon panas~~...ahad pulak, lepak pulak kat bukit jalil nengok festival proton nih..

Kalau ikut flyers yg dorg bagi...pastuh nengok eklan2 yg dorg kuarkan kat paper...masuk memang free...tapi, part parking kena bayar RM2 sahaja...nasib baik murah..

Yg mengajak aku ke sini tuh pulak...memang kaki keta...buleh nak p sini semata2 nak layan drift kot ada...ewah2, manyak cantek muka...dah alang2 ajak ke sini, kena la p nengok apa yg ada kan..

Yg menariknya kat festival proton nih...ada demonstration dari keta lotus ngan satria R3 yg baru...agak2 sapa yg menang? R3 yg baru nih buleh tahan jugak woohhh... Terus aku rasa mcm nak tukar keta pulak dah...Banyak hingget ko ayung?






X cukup menarik??
Ehh...ada lagi...

Pastuh pulak..tetiba masuk kat tempat demo tuh keta F1 brand xtau..haha, aku bukan nya tau sangat pun pasal F1 nih...driver nya pun aku xtau...yg aku tau, tme dorg intebiu driver tuh...encem woh...

Sekali keta nih masuk...bingit gila telinga...amat bising! Macam nih rupanya kalau p tengok F1 nih....Ada sesapa yg penah p tengok F1 x? Korg pakai ear plug x? hehe...




Nih jer gmbo yg dapat aku ambek...maklum ler keta tuh egerak sangat2 laju...guna pulak camera kurang pintar...tuh jer la hasil nya..hehe

Pastuh pulak...yg paling di tuggu..haaa, nih keta keluaran proton yg baru...P3A21...ramai yg kata keta nih keta tuah...yer ke idak, tunggu la proton umumkan sok lusa..




Time nih, keta tuh kekonon nak bagi suprise...duk pasang sticker penih 1 keta...kekonon xnak di kenali la kan...smpai ke tayar tuh duk pasang sticker..hehe


Zooming sikit keta nih...okeh, nmpak driver dalam tuh...smart x? Kah2....tersasul pandangan pulak dah...Punya la sebok nak zooming kan...hehe

Lagi??
Apa yg menarik...

Okeh...part nih kompom2 menarik...

Kemunculan upin dan ipin...Oihhhhh, ai like!!! Dari tadi dah nengok keta jer kan...meh sini aku nak nengok yg nih pulak..





Nak tengok patung anw menari lagu shuffle? Patung upin ngan ipin nih buat dondang sayang? Nak tengok???

Nanti aku try convert file dulu..hehe, baru buleh upload...


Chow!!



7 orang yang nak merapu jugak!:

♥cikmOt♥ said... [Jawab balik]

alpat tak mampu...skang ngidam nak exora...leh buat anak anak anak...huhuhu...eh ada anak ke 4\????hahaha...verangan

eB ezrin said... [Jawab balik]

ala kalo video x leh tgk la. hu3

~diAhOntHeblOg~ said... [Jawab balik]

amboi2...bukan main lagi..siap zoom..

Alex Irfani said... [Jawab balik]

kunjungan hangat.. kunjung balik ya. jangan lupa follownya.. :D