Wednesday, March 21, 2012

Mampu?

Ko mampu beli harga tiket konsert smpai RM159 hingget selai?
Ko mampu bazirkan duit sebanyak RM159 hingget untuk mentengok artis luar negara buat konsert kat Malaysia?

Mampu?

Aku tak....
Siyezz memang x mampu...
Banyak lagi benda lain aku buleh buat dengan jumlah sebanyak tuh..

Nih adik aku punya cita...
Sanggup kuarkan duit sebanyak tuh nak tengok konsert Avenged Sevenfold live in concert on 29 April nih..





Xkenal group Avenged Sevenfold nih??
P gugel sendiri...

Ada sesapa lagi yg mampu?


Chow!!


8 orang yang nak merapu jugak!:

♥cikmOt♥ said... [Jawab balik]

tak mampu...nak beli paridah selai pun dok mampu...banyak menda lagi haih nak guna wit tu...hehehe

CikPuan Azizah said... [Jawab balik]

tak kuasa mak! membazir..hehe

Cik Bambam said... [Jawab balik]

x mampuuu!!! and x kenal pon group tuh..kekekek

Anonymous said... [Jawab balik]

kak, saya pun pegi jugak. dan saya terasa sikit lah dengan apa yang akak cakap kan. okay.seriously benda ni membazir. tapi, kalau nak ikutkan macam akak tak pernah membazir pulak kan. akak beli tudung banyak banyak , melaram sana sini tu agak agak membazir tak ? masing masing punya matlamat kak. macam akak. mesti ada artis yang akak minat. jangan nak tipu lah kalau akak tak minat mana mana artis kan. baik luar atau pun dalam. kenapa akak tak cakap je membuang masa ke apa ke. tu lagi bagus kan. kenapa orang nak pakai merc lah bmw audi semua ? kenapa tak pakai je satria ke iswara ke waja ke. masing masing punya jawapan kan. saya minta maaf if terkasar bahasa dan membuatkan mood akak berubah. thanks for reading :)

Anonymous said... [Jawab balik]

cik Anon : setuju! rm159 nie seumur idup sekali je kot.. saya pegy jugak.. sebab dah lame tggu band nie dtg.. yg x kenal tue maybe sbb kenal artist mainstream je kot.. A7X kan underground jeh.. tp showmanship mmg xde artis malaysia bley lawan.. berbaloi!

Hafidz Haji Razak said... [Jawab balik]

saye pegi jugak,saya setuju jugak walaupun saye prasan bende nie lambat tapi saya sakit hati jugak la.ok saye nak bagitau akak saye dpat 2 pick dri pade guitarist die n saye jual dekat ebay saye dapat rm700 dan dlm konsert ni saye duduk barisan paling depan so kene bayar rm300.so conclusionnye sye untuk rm400 dan malam tu malam paling gembire saye kerana saye menantikan Avenged Sevenfold sejak 2009 :)