Friday, January 9, 2015

Makan kat The Windmill Station @ Seremban 2


Kali ke 2 makan kat sini... Windmill nih terletak kat Seremban 2, berdekatan dengan city park, S2.. Senang je nak cari... Outlet untuk restoran windmill nih xbanyak...Yg ada cuma kat Melaka Raya, Bukit Beruang, Marvelux Hotel, Sban 2, Nilai ngan Batu Pahat je yg hado...

Menu yg kitorg makan untuk kali ni pulak..

Nasi Goreng Cili Padi Golden Mix
Sedap...portion nya pun banyak...senang cita amat kenyang...


Gordon Blue
Sedap...portion nya besar...senang cita kenyang...

Mushroom soup
Sedap jugak..kat dalam tuh ada garlic bread dah potong kecik2... Sedaaappp..

Total aku makan untuk kali nih RM29.90 sahaja.... Tuh pun add 2 jenis air...Gambar air aku xambik pulak...hehe, tapi kat sini bila kita order air panas...Contoh: hot tea ke...Dorg akan bagi sekali dengan biskut untuk cicah air...macam makan kat umah rasanya.. Add jugak 1 bakul fries... Bunyi 1 bakul tuh macam gedabak je fries nya..hehe

Korg klu nak untung makan kat sini, rajin2 la jenguk website windmill nih...Banyak promotion... Memang murah & berbaloi2.. Perut kenyang, hati pun gumbira....hahaha

Nih voucher untuk bulan nih...Korg nk print trus pun boleh..Xda hal punya..


Address:

The Windmill Station S2 Sdn Bhd
No. 120 Jalan S2 D31,
Seremban 2 City Centre,
70300 Seremban, NSDK.
Phone: +606 601 6675

More info: Ketik sini


Chow!!


1 orang yang nak merapu jugak!:

mun said... [Jawab balik]

salam..

kebetulan plak ahad ni nak turun seremban 2.. boleh ler singgah situ..

thanks share info ni :) :)
nampak berbaloi sgt... xdpt rege gitu kalo kat tmpat lain ni...