Thursday, January 8, 2015

Private Property @ Primaland Resort, PD

Nak dijadikan cerita, tahun lepas (2014) punya family day xckup apartment kat Puteri.. Sbb tuh terpaksa carik 1 lagi apartment kat luar dengan harga yang berpatutan.. Bila gugel punya gugel punya gugel dalam mudah, alhamdulillah... dapat jugak sebuah lagi apartment kat Primaland Resort, PD jugak....

Primaland nih dulu dikenali sebagai Tiara Beach Resort... skang nih dah tukar tokey rasanya, sbb tuh nama pun ikut berubah..

Unit yang aku dapat nih Blok B, Tingkat 3.. senang nak carik... Aku tempah pada waktu puncak untuk 25-27 Dis 2014 dulu... so, dapat harga RM400 untuk 2 malam.. Dapat apartment 2 bilik..Kira ok la harga tuh kan..




Ada 2 bilik... 1 bilik dilengkapi dengna katil queen.. & 1 bilik lagi dilengkapi dengan 2 katil single.. Cuma dapurnya tidak disediakan fridge... TV dilengkapi dengan njoi...

Untuk waterpark, kena bayar RM30 boleh pakai utk 2hari...seperti yang diterangkan kat aku ari tuh... Waterpark kena bayar sbb disediakan pool untuk kanak2, dewasa & jugak ada permainan ckit2..




Untuk menempah, boleh la contact:

En. Syed
012-983 1400


Chow!



1 orang yang nak merapu jugak!:

aishah nin said... [Jawab balik]

Dapat bercuti macam ni best kan. Lagi-lagi dengan family tercinta. release tension..hihi