Wednesday, March 30, 2011

Pak Supir di Bukit Tinggi



Aku belom stat lagi cita pasal pak supir nih...hehe, tp dh ada yg mencarik pasal supir tetiba tersampai la ke belog haku nih..

Sabar yer...

Aku akan cita kan pasal full details pak supir, penginapan, transpot, pakej yg aku ambek, tiket kapalterbang kat ujung entry pasal vacation ke Bukit tinggi..apa kta sebelum tuh korg layan dulu apa yg menarik kat sana...pendek kata suma nya menarik...

Tinggal dulu ya..:D


Update : Full Pakej Bukit Tinggi





2 orang yang nak merapu jugak!:

arman pribadi said... [Jawab balik]

Assalamualaikum...
Salam dari MINANG KABAU.Salam juga dari saya ARMAN BUKITTINGGI.bergerak sebagai pemandu pelancongan dan driver.Saya nak tumpang iklan kat sini.Bila ada Tuan dan Puan yang nak buat rancang an untuk melawat ke BUKITTINGGI PADANG.Tapi belum ada punya contact untuk uruskan lawatan nya..Jangan risau..dengan senang hati saya boleh bantu untuk mempermudah urusan lawatan Tuan dan Puan.Untuk dapat kan info nya.sila contact saya di talian....
Call/sms/whatsapp.
+6285374176166
E-mail.armanpribadi@gmail.com

Terimakasih

Wassalam...

arman pribadi said... [Jawab balik]

Assalamualaikum...
Salam dari MINANG KABAU.Salam juga dari saya ARMAN BUKITTINGGI.bergerak sebagai pemandu pelancongan dan driver.Saya nak tumpang iklan kat sini.Bila ada Tuan dan Puan yang nak buat rancang an untuk melawat ke BUKITTINGGI PADANG.Tapi belum ada punya contact untuk uruskan lawatan nya..Jangan risau..dengan senang hati saya boleh bantu untuk mempermudah urusan lawatan Tuan dan Puan.Untuk dapat kan info nya.sila contact saya di talian....
Call/sms/whatsapp.
+6285374176166
E-mail.armanpribadi@gmail.com

Terimakasih

Wassalam...