Monday, June 27, 2011

Bercerita tentang mee udang banjir lagi



Perjalanan dr n9 melalui jalan lama ke Lumut akan terjumpa kedai Mee Udang banjir kat area tanjung karang sana..aku penah post pasal entry mee udang nih kat sini..

ehhh..penat kan layan aku membebel kat sini..hehe, korg nengok gamba jer la yer..pepandai la buat caption sendiri...tuh pun kalau aku boleh untuk tidak mengetuk papan kekenci nih la...hehe







Nak ke kedai nih senang jer....jalan tanjung karang menghala ke sekinchan, kedai nih terletak ke sebelah kiri..tapi, kalau dari sekinchan nak ke tanjung karang..letak nya kat belah kanan yer..(nih kalau aku xcakap pun korg tau kan..haha).

Aku sorg jer makan soto..adik ngan mummu daddy makan mee udang...siyezz, mee udang sini memang terbaeekkk...terasa kemanisan udang tuh dalam mee tersebut..udang nya pun banyak...boleh tengok macam gamba kat atas...

Harga macam yang terpampang kat atas..gigih daddy aku ambek kat gamba nih suh masukkan dalam pesbuk dia tapi, aku masukkan dulu dalam belog aku..hehe

Total makan untuk 4 orang termasuk air: RM29 bapa sen ntah..



10 orang yang nak merapu jugak!:

syrupmasin said... [Jawab balik]

pergghhh..malam2 makan best nih :D

hazman aka species1980 said... [Jawab balik]

YESS.... saya pun dah penah singgah kat sini....memang berbaloi la dengan harganya....

Cik Azizah said... [Jawab balik]

abis licin! hahha nak otak2 tu..sedapnya...

Pape tah..!! said... [Jawab balik]

perhh...mcm sedap jek laa...terbaaaeekkk laa mee udang..!!!i like..

AYuNG said... [Jawab balik]

@syrupmasin

bukan mlm2 jer, pg petang pun buleh..hehe, mmg best! terbaekkk

AYuNG said... [Jawab balik]

@hazman aka species1980

yes! betul tuh...hehe, thanx singgah sini...:)

AYuNG said... [Jawab balik]

@Cik Azizah

haha, mmg licin..nti klu jijah p lumut, singgah la situ ehh....:)