Monday, November 21, 2011

Masih xpercaya?

Ramai yg tertanya2 ari tuh betul ker tiket aku pergi ke Palembang RM4?
Haah..memang betul kat entry nih aku tulis RM4, bukan salah tulis tuh..



Komen dari bambam & narumi


Okeh...yg sebenar nya harga tiket pergi dan balik kitrg ari tuh memang beharga RM4 sehala...Kalau tiket pergi balik kira RM8 la kan..

Harga yg RM4 tuh xtermasuk lagi dengan tax + insurans tuh..Bila dah termasuk tax & insurans tuh suma, jadi la harga RM54 seorang..Masih di kira murah lagi kan...Mana nak dapat harga tiket pergi balik ke oversea la sangat dgn harga RM54???? Kalau bukan hanya di air asia..hehe



Klik utk lebih tumbesaran yg sehat! Gmba di ambek dr entry nih


Sekali lagi aku tulis..
Memang RM4 pun..
Bukan salah tulis yer...

Macam mana nak dpt kan harga tiket semurah nih?

Senang jo!
Rajin2 la bukak website airasia.com...Biasanya dorg akan buat promosi utk harga tiket murah...tapi, benda2 yg murah cmnih..biasalah kan, sapa cepat...dia dapat..

Pembayaran pulak, xyah guna credit kad pun xpa...guna jer debit terus dari akaun korg..maybank2u ker, cimb click ker...sekarang nih suma dah mudah..prefer korg debit terus dr akaun, sebab kalau pakai credit kad, korg akan dikenakan caj lagi utk beli tiket tuh...Kira macam interst la dr credit kad tu pulak....Tapi, pastikan akaun korg ada ongkos nya..hehe..




Chow!!



15 orang yang nak merapu jugak!:

eB ezrin said... [Jawab balik]

tapi wat ms nih kamix leh gi oversea. health issue :)

amiey lee said... [Jawab balik]

yes setuju kna tgu promosi air asia...

hee wahhh rm4 ni dh lama la kan???? tak sabar tunggu promo dia lagi..

ari tu akak dh beli pegi kk yang rm3..tapi rm3 tu tuk akak, hubby n anak sulung.. yang anak second kena bayar 5o pegi 50 balik sbb dia infant lagi..heee apapun murah sgt tuk kos pegi balik 4 org rm268 aja...

Amy Syaquena said... [Jawab balik]

wah ini betul2 punya murah nie..bawah 100 kira murah dah tue...

wanbu said... [Jawab balik]

huhu... ramai tak caye gupernya? nsb baik eden percaya :)

bukti dah ado hah pasai taun 2009 aritu eden poei Medan tiket RM9 hinggit jerk... tapi boli arini 5-6 bulan depan la br dapek poei.... hehe

Cik tikah said... [Jawab balik]

wah wah wah!!! murah gilosssssss!!! hehe..

Cik Bambam said... [Jawab balik]

perggghhh~!!! giler murahhh!!!huhuhu

Cho Zila said... [Jawab balik]

memang kalau rajin gi airasia tu macam2 dapat pergi... memang berbaloi2...

Cik Azizah said... [Jawab balik]

wowwwwww macam xcaya jer..nak gak! tapi nak melancong kat maner eh..hehe

Pape tah..!! said... [Jawab balik]

memang murah pun...
aku percaya coz dulu aku selalu dpt tiket murah..kih3..tpi kna selalu update website airasia n book awal... :-)
berbaloi baloi...mesti book..

AYuNG said... [Jawab balik]

@amiey lee

ari tuh ada nengok rm3 punya ticket p kk..tapi this year la...xjadi nak beli...sbb mcm dh manyak jalan ini tahun...

hehe~~

AYuNG said... [Jawab balik]

@Cik Azizah

p la bali...honeymoon pakej..hehe~~